Ronde van Zwitserland

Tussen Küsnacht en Aesch moeten de renners 1994 kilometer en een kleine 3000 hoogtemeters bolwerken. 1 day agoDe Ronde van Zwitserland is daarin een belangrijke pijler richting La Grande Boucle.


Tour De Suisse 2019 Williesmurfy Lycra Men Road Cycling Cycling Photos

In de rit tussen Küsnacht en Aesch moet.

. Marc Reef neemt in die rittenkoers plaats in de ploegleiderswagen. De wedstrijd vindt plaats in de derde week van juni. Live verslag etappe 1.

Een pijnlijk moment voor Alberto Bettiol in de tweede etappe van de Ronde van Zwitserland. Door zijn vele beklimmingen en haar tijdstip is de Ronde van Zwitserland een b. Ronde van Zwitserland 2022.

Vanaf 2011 behoort hij tot de UCI World Tour. 1 day agoDe Brit Stephen Williams Bahrein-Victorius heeft de eerste rit in de Ronde van Zwitserland gewonnen na een sprint van een elitegroep. 8 hours agomaandag 13 juni 2022 om 1803.

Within 50 Miles of The Stables at Van Cortlandt. De meerdaagse wielerkoers start in Küsnacht en eindigt een week later met een. Na de Challpass - 62 kilometer à 55 en met de top op 14 kilometer van de finish - gaat het overwegend in.

Je kunt op deze manier de ronde. 15 hours agomaandag 13 juni 2022 om 1155 Na de zege van Stephen Williams gaat de Ronde van Zwitserland verder met weer een serieuze etappe. De afgelopen twee edities ging een.

De jonge Noor liet zijn medevluchters achter op de laatste klim van de. De 1e etappe bestaat uit een heuvelachtige lus rond Küsnacht. Sinds 2005 was de Ronde van Zwitserland onderdeel van de UCI ProTour.

1-2 Br 1750-2600 05 mi. Vandaag verwerken de coureurs in de Ronde van Zwitserland een heuvelrace. 1 day agoDe eerste etappe in de Ronde van Zwitserland met aankomst in Küsnacht is gewonnen door Stephen Williams.

9 hours agoAndreas Leknessund 23 heeft de mooiste zege uit zijn carrière behaald in de Ronde van Zwitserland. De finish ligt een kleine 4 kilometer na een klimmetje van 38. Mapped on the segments of.

Gratis de Ronde van Zwitserland kijken met een VPN. De 26-jarige Brit van Bahrain Victorious won na een. Tussendoor hebben de renners één min of meer vlakke rit vier heuvelraces en twee bergetappes voor de wielen voordat de race afsluit met een nagenoeg vlakke individuele tijdrit.

Na de Tour de France de Giro dItalia en de Vuelta a España geldt de Ronde van Zwitserland in het peloton een beetje als de vierde grote ronde van het seizoen. De Ronde van Zwitserland gaat maandag verder met een etappe van 198 kilometer tussen Küsnacht en Aesch. The Virtual Tour de Suisse 22 on ROUVY.

De volgende etappe is weer een heuvelrit dit keer met de laatste top op 14 kilometer van de. De etappes van de Ronde van Zwitserland 2022 De 1e etappe bestaat uit een heuvelachtige lus rond Küsnacht. Ronde van Zwitserland 2022.

Van 12 tot en met 19 juni wordt de Ronde van Zwitserland verreden. De meerdaagse wielerwedstrijd Ronde van Zwitserland Tour de Suisse wordt sinds 1933 jaarlijks verreden in Zwitserland. 2 days agoEtappe 1.

De 36-jarige Nederlander is bezig aan. Bronx NY 10471. Vandaag trapt de Ronde van Zwitserland af op een heuvelcircuit.

14 hours agoVoor Ion Izagirre van Cofidis was de openingsdag van de Ronde van Zwitserland een dag om snel te vergeten. Experience the beauty of the Tour de Suisse online via ROUVY the Official Digital Partner of the tour. Drie beklimmingen twee van tweede categorie één van derde.

In de Leiderstrui maakte een uitgebreide voorbeschouwing. De Spanjaard kwam pas als 150e over de finish in Küsnacht op. Ronde van Zwitserland 2022 Stephen Williams won de openingsrit van de Ronde van Zwitserland.

Dag twee in de Ronde van Zwitserland. Cor Vos Adam Yates Daniel Felipe Martínez Remco Evenepoel Peter Sagan en Aleksandr Vlasov zijn enkele van de grote namen op de. Het is bij Quick-Step-Alpha Vinyl in de Ronde van Zwitserland niet alleen uitkijken naar Remco Evenepoel maar ook naar de werken van Louis Vervaeke.

Dit jaar begint de Ronde van Zwitserland niet met een proloog maar met een rit van 178 kilometer. In de finale staken Ilan Van Wilder en. De Italiaan van EF Education.

Een VPN is niet alleen nuttig om de Ronde van Zwitserland in het buitenland te volgen. Onderweg moeten de renners vier keer een lus van 457 kilometer. De Ronde van Zwitserland start op zondag 12 juni en finisht op zondag de 19e.

1 day agoDoor Niels Bastiaens. 13 juni 2022 Kijk hier van 12 tot en met 19 juni Live de Ronde van Zwitserland 2022. Dat leggen de renners viermaal af.


Tour De Suisse 2015 Stage 4 Results Cyclingnews Com Cycling Race Mens Cycling Pro Cycling


2014 Tour De Suisse Route Racing Tours


Egan Bernal Tour De Suisse 2019 Photo Gettysport Castelli Cycling Cycling Pro Cycling


Tour De Suisse Road Bikes Riding Cycling


Vandaag In De Ronde Van Zwitserland Gotthardpass Beautiful Roads Dangerous Roads Places To Visit


Rui Costa Wielrenner Wikipedia Zwitserland


2011 Tour De Suisse Photos Stage 03 Beautiful Roads Road Trip Fun Scenic Routes


Tour De Suisse 2011 Stage 2 The Peloton Descending The Picturesque Nufenenpass On Its Way To Crans Montana Cycling Touring Crans Montana Bike Route


Tour De Suisse Lotto Soudal Cycle Logo Bike Poster


Kletsnatte Vierde Etappe In Ronde Van Zwitserland Is Prooi Voor Christopher Juul Jensen 2018 Zwitserland


Tour De Suisse 2016 Stage 1 Results Cyclingnews Com Cycling Tour Tours Stage


Team Sky Photo Gallery Tour Stage Seven Gallery Mark Cavendish Cycling Photos Cycling


Hennie Kuiper Als Winnaar Van De Ronde Van Zwitserland 1976 Foto Fietsen Fiets Winnaar


Elia Viviani Wint 4e Etappe Van De Ronde Van Zwitserland En Tevens Nr 38 Vd Ploeg


Tour De Suisse 2018 Black Jersey Cycling Jersey Body Fit Cycling Jerseys


Tour De Suisse Cycling Art Print Michael Valenti Artist Cycling Art Print Cycling Posters Cycling Art


Tour De Suisse Rigoberto Uran Wins Stage 7 Time Trial Cyclingnews Lotto Soudal One Wave Donovan

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel